Naar ‘Dream Island’ met Heineken kondigt spotje aan

Most dreams never leave the bar…’ Deel de droom die je nooit hebt nagejaagd en win een droomreis, naar Dream Island, wil Heineken met deze internationale promo zeggen. ”Zet je camera aan en stuur ons een video waarin je ons meeneemt in jouw grote levensdroom. De allerbeste droom wordt beloond met een droomreis voor jou

en één van de vrienden.”

Lees ook:Camera-app om ‘voetbal passie te delen’ aangekondigd in advertentie Fox Sports
Lees ook:‘Deel een Porsche met vrienden’-actie gemeld in spot
Lees ook:Treedt Britney Spears weer op bij Russell Brand’s VMA Awards?
Lees ook:Veel stuntwerk in ‘Amerikaans’ spotje voor Belgische Jupiler
Lees ook:VPRO laat fans reclamepromo’s maken voor serie Dexter

10 reacties op “Naar ‘Dream Island’ met Heineken kondigt spotje aan

 1. Patricia Robben

  Mijn droom is om witte mensen haaien te spotten, met een speciale boot met een platform die omhoog en omgaan kan, heb dit ooit op tv gezien… ik weet dat ik zonder hulp nooooooit op zo’n boot terecht kom…

    /   Beantwoorden  / 
 2. adrie

  Mijn droom is zo’n huisje op palen in het water op de Seychellen, maar is zo mega duur dus make my dream come true.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mijke

  Na een 14 jaar relatie die nooit op vakantie wilde of eigenlijk wilde vliegen. En nu als alleenstaande moeder in de bijstand zit is het een droom.
  Palmbomen witte stranden noem maar op waar?? Cabo curaçao Afrika enz enz

    /   Beantwoorden  / 
 4. Joyce

  Helaas heb ik mijn huidige vriendin te laat ontmoet en hebben we veel tijd gemist zo ook mooie reizen maken met elkaar ( en daarvoor samen te sparen)helaas speelt de biologische klok een grote rol en gaat de kinderwens ( met alle kosten in begrepen) nu voor en hebben we geen geld om nu een reis naar de malledive te maken, in onze droom zouden we deze reis nog willen maken voordat ik zwanger ben! Make our dream compleet!

    /   Beantwoorden  / 
 5. virginia

  Mijn droomreis is om naar een mooi warm land te gaan waar ik voor een klein prijsje met dolfijnen kan zwemmen daar droom ik al van vanaf dat ik 10 was .

    /   Beantwoorden  / 
 6. kitty

  ha, Heineken, ons favoriete biertje in de beertender, ik had nooit gedacht dat ik ooit een droom zou verwoorden. Helaas zal dit alleen maar een droom blijven. Ik droom dat ik samen met mijn man en kinderen een reis maak, niet ver, maar samen. De eerste keer, omdat het er nooit van gekomen is. Een droom omdat het voor ons onmogelijk te verwezenlijken is. Mijn man heeft ALS. Geen eiland voor ons. Maar als schrale troost, onze Heineken staat koel. Succes.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Jenny

  Ik zou graag met mijn man en kinderen naar een luxe bungelow in Nederland willen gaan gelegen aan een strandje. . Zon, zee. Midweekje er tussen uit,even de zorgen vergeten

    /   Beantwoorden  / 
 8. Petra Berwald

  Ik zou graag onze huwelijksreis naar Indonesië met onze volwassenen studerende kinderen opnieuw willen beleven om de schoonheid van dit mooie land ook aan hen te laten zien.
  Door mijn ontslag op 20 januari jl. zal deze droom wellicht niet doorgaan, daarom beste Heineken laat ons op jullie proosten met een echte Bintang ter plaatse.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Redactie, Michael

  Mensen, jullie mogen best jullie dromen hier onthullen, maar wij zijn geen Heineken, maar een site over reclame. Je moet dus naar de Dream Island-site van de bierbrouwer en ze een video mailen ‘waarin je Heineken meeneemt in jouw grote levensdroom. De allerbeste droom wordt beloond met een droomreis voor jou en één van de vrienden.’ Zoals ook in het stukje hierboven staat vermeld.. Link: http://www.heineken.com/nl/AgeGateway.aspx

    /   Beantwoorden  / 
 10. Steven Brandsma

  Ik zou graag met 4 kamelen een tocht van bijna 3000km door de Australische woestijn willen maken. Van Alice Springs naar de Westkust. En dan een Heineken biertje in de Oceaan willen opdrinken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.