De Nieuwe Wildernis 26 september in bios – reclametrailer

Over de film, over een natuurspektakel, achter deze reclametrailer voor De Nieuwe Wildernis, vanaf 26 september in de Nederlandse bioscoop te zien (FB). Onder de rook van Amsterdam, in een van ‘s werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure. In de Oostvaardersplassen speelt zich een uniek schouwspel af: de natuur bepaalt hier het ritme. Het resultaat is een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder dat model staat voor Nederlandse deltanatuur. EMS Films heeft als eerste

exclusief toestemming gekregen om alle seizoenen in de Oostvaardersplassen in beeld te brengen. De Nieuwe Wildernis legt de ziel van deze bloeiende, waterrijke delta bloot. De film wordt een visueel spektakel, waarin zowel de schoonheid als de rauwe wildernis in beeld wordt gebracht. De makers van de film willen verrassen en verbazen. De Nieuwe Wildernis is een natuurspektakel, een film voor het hele gezin. Door een heldere verhaallijn kan de kijker zich identificeren met de hoofdrolspelers. De ‘Circle of Life’ van de Oostvaardersplassen wordt prachtig in beeld gebracht. Matthijs van Nieuwkerk (De Wereld Draait Door) was bij het zien van de eerste beelden verbijsterd: “Ik zou bijna willen zeggen, trots als wij kunnen zijn, dit is bijna BBC-kwaliteit.” Aldus de makers.

Lees ook:Hanna Verboom zet ‘moeder reclame’ in voor kerstfilm Finn
Lees ook:Prachtige trailer voor The Clone Wars, nieuwste Star Wars-film
Lees ook:Reclameteaser Nova Zembla met Doutzen Kroes, Derk de Lint
Lees ook:Richard Branson en Bear Grylls trekkers ‘grootste inspiratie event voor ondernemend Nederland’ meldt advertentie
Lees ook:Is Borsato’s ‘Wit Licht’ lange Postbus 51-spot voor War Child?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.