Dat schaap van Promovendum en De Opportunisten

Al meer dan 170.000 hoger opgeleiden kozen voor Promovendum, zeggen ze trots op hun site. En, koppen ze bij die verzekeraar: ‘Promovendum commercial: heeft u hem al gezien?’ Die met dat schaap. En dat bijna-ongeluk, met die bevroren beelden. Wij zeggen: jaaaa, tot vervelens toe! Grrr, gèk worden we er inmiddels van. De Opportunisten zagen ‘m natuurlijk ook. En gingen het schaap om een reactie vragen. Zie bijgaande strip van reclame-cartoonist Frank Pels maar (KLIK erop om te vergroten waardoor-ie beter leesbaar wordt). De Opportunisten is, in Pels’ eigen woorden, een ‘ietwat baldadige, speels-kritische’ striplog over reclame en mediadie exclusief op deze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie. Frank Pels is, eervol, een Legend van de Vea, de vereniging van reclamebureaus, vanwege zijn verdiensten voor het vak. Zijn eigen weblog De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.
[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag.

Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten
Lees ook:Dat ‘aandeel in elkaar’ van de Rabobank getest door De Opportunisten
Lees ook:Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt
Lees ook:Groen en geel ergeren De Opportunisten zich aan dat Qurrent-spotje over die blauwe man
Lees ook:De Opportunisten vallen over die man van die vlinder van Pearle

Eén reactie op “Dat schaap van Promovendum en De Opportunisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.