De Opportunisten vallen over die man van die vlinder van Pearle

Na die boeven volgde de reporter en  die zeldzame vlinder in een commercial van Pearle. De Opportunisten vinden dat die redactiechef danwel eindredacteur bij de tv maar raar bezig is. Bóós had ie natuurlijk moeten worden op zijn verslaggever. Met ontslag had ie moeten dreigen. Maar zó reageren…  KLIK op de strip van reclame-cartoonist Frank Pels om te vergroten, waardoor ie goed leesbaar wordt). De strip De Opportunisten is zijn, in eigen woorden, ‘ietwat baldadige speels-kritische’ striplog over reclame en media die vanaf begin dit jaar exclusief op onze site Reclamewereld verschijnt. De gepubliceerde strips zijn allemaal te vinden als je helemaal rechts boven op De Opportunisten tikt bij de zoekfunctie. Pels’ eigen pagina De Opportunisten bevat nu columns en gedichtjes in plaats van strips.

Lees ook:Over die zeehond van de Belastingdienst willen De Opportunisten ook wel wat kwijt
Lees ook:Voedselverspilling-campagne SIRE schiet De Opportunisten in verkeerde keelgat
Lees ook:Die man in de beha’s van Mora-spotje & De Opportunisten
Lees ook:Groen en geel ergeren De Opportunisten zich aan dat Qurrent-spotje over die blauwe man
Lees ook:De Opportunisten hebben iets ontdekt over die bestellers van New York Pizza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.