Barolo en Chateauneuf du Pape in reclame kerststunt van Dirk

Humorloze kerstinhaker van Dirk in de krant vandaag. Jammer. Maar wel een lekkere. Op=Op zie ik er niet bij staan, in hun advertentie (KLIK erop om te vergroten) met een grote trekker als aanbieding: slechts een tientje kostende flessen Barolo en Chateauneuf du Pape. Echte kenners zullen wel zeggen: ja, maar er zijn zoveel Barolo en CdP-wijnen in de handel. Goedkope en dure, en alles er tussenin. Maar daar ga ik mij maar eens niets van aantrekken deze week . Voor diezelfde kenners: bij Barolo 2010 ontwaar ik bovenaan op de fles Codine di San Giuseppe en bij de CdP 2013 Trois Couronnes. Tuurlijk heeft Dirk meerkerstaanbiedingen in petto, te veel om op te noemen.

Lees ook:Dirk begint het jaar met een goed voorruitzicht (in de reclame)
Lees ook:IJs in de reclame met dank aan Dirk en aan Dirk
Lees ook:Dirk’s A-merken, Prijs Checkers en de Consumentenbond
Lees ook:Dirk Pampert Oranje tegen Duitsland vanavond (EK-inhaker)
Lees ook:De koek is op! Bea even weg, boodschappen doen bij Dirk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.