Lidl gooit alle Oranje kleding in de reclame

Alles voor je team! Je WK start bij jou!‘ ‘ Lidl gooit alle Oranjekleding in de reclame. Want wie wil ‘t nou nog dragen, na vrijdagavond. Nee, hoor, we blijven optimistisch. Zelfs over Nederland-Spanje. Shirts, sweaters, damestopjes, petten, maar ook horloges, alles afgeprijsd. De advertentie van een hele pagina plukte ik uit De Telegraaf en zusterkrantjes Sp!ts en Metro (KLIK erop om wat te vergroten). De kleine lettertjes onderaan waarschuwen: zo lang de voorraad strekt, dus op=op. En ze melden ook dat het officiële Fifa logo op de Oranje kledij te zien is, een hele geruststelling

Lees ook:Sponsors bedanken Oranje en supporters per advertentie
Lees ook:CityJet-reclame voor stunt met retourtjes ‘hartje Londen’
Lees ook:‘Met z’n allen 1 doel, dat van de Spanjaarden’ – Sponsoren van Oranje/KNVB haken ook samen in
Lees ook:Bonus en nul rente in actie-advertentie van Ford
Lees ook:Reclamestunt Kruidvat: hotelovernachting vanaf €12 bruto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.