Dagblad Metro compleet door KPN ingepakt met Compleet-reclame

KPN compleet 1 en 2KPN compleet 3 tekstWow. Spectaculaire Weglok Bij De Concurrentie-reclame van KPN. Vandaag is gratis dagblad Metro compleet en vast voor heel wat euro’s ingepakt door die telecommer met drie pagina’s reclame voor KPN Compleet. (KLIK erop om te vergroten, zie site voor alle info in geval niet goed leesbaar). En dat is nog eens wat anders dan all-in-one, zeggen ze daarmee. ”Als je namelijk meerdere producten van ons combineert levert je dat een hoop extra’s op,” is te lezen op de meest rechtsevan de drie pagina’s om de krant heen, die kopt ‘Hoe meer je van KPN neemt, hoe meer je van KPN krijgt.’ Leuk gevonden.

”Combineer bijvoorbeeld Mobiel met Internet voor thuis en krijg Dubbel Zoveel Data en belminuten voor je mobiel. Daarnaast ontvang je nu ook nog eens 5 euro korting op elk KPN Mobiel abonnement. Elke maand weer, zolang je blijft combineren binnen KPN Compleet. En je betaalt hier uiteraard niets extra voor.” Kijk voor alle voordelen en hoe je je kunt aanmelden op KPN/Compleet, aldus adviseert de tekst.

Prachtig voor de consument natuurlijk, die niet aflatende concurrentieslag onder telecommers. Er volgt zo hierna nog aantrekkelijk tv-nieuws van Ziggo, voor z’n vele abonnees. Om ze te behouden, primair.

Lees ook:Dionne en andere mobiele bellers met Alles-in-1-bonus gelokt in advertentie KPN
Lees ook:Niet voor iedereen is koffie met een Twix dubbel genieten blijkens spotje
Lees ook:Ziggo maakt reclame voor waarschuwings smsjes
Lees ook:Gratis ‘international’ als reclamestunt Fox Sports
Lees ook:Aardige nieuwe ‘Generatie KPN’-spots belichten belangrijkste diensten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.