Ziggo maakt reclame voor waarschuwings smsjes

Waar waarschuwt Ziggo ons voor? Dat je op moet passen voor je privacy met dat gratis wifi dat ze aanbieden voor alle abonnees, haha? Voor naderend onweer? Plotselinge vorst? The Beast? Wegopbrekingen dan? Nee, al is het 1 april vandaag. De tekst van de advertentie uit onder meer de Volkskrant en De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten): ”Stel, je wordt gewaarschuwd voor een wegopbreking. Dan rem je toch even? Dat hoeft met een mobiel abonnement niet anders te zijn.Daarom krijg je bij Ziggo Mobiel altijd een waarschuwings sms als je tegoed bijna op is. Betaal je alleen voor de secondes en kilobytes die je echt hebt verbruikt.” Gratis, die sms, neem ik aan. Meer info hier.

Lees ook:Max Verstappen en Richard Krajicek in live sporttalkshow Peptalk meldt Ziggo-advertentie
Lees ook:Dagblad Metro compleet door KPN ingepakt met Compleet-reclame
Lees ook:Nieuw-reclame voor delen met UPC Mobiel Eindeloos
Lees ook:Dionne en andere mobiele bellers met Alles-in-1-bonus gelokt in advertentie KPN
Lees ook:Na Ziggo en UPC: nu ook gratis WiFi voor KPN-klanten meldt reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.