Hardloper spotje als boodschap telecommer Tele2

Stel dat Tele2 een hardloper zou zijn, in plaats van een telecombedrijf…’ Tele2‘s nieuwe commercial The Runner is vanaf vandaag te zien in bioscopen door heel Nederland, via verschillende social media kanalen en vanaf a.s. zondag op televisie. En nu al hier bij Reclamewereld. Maar op mij maakt-ie vooralsnog niet veel indruk als uiting van reclame, vanwege de wat al te vergezochte vergelijking. Maar vooral voor de bios best ‘n aantrekkelijk filmpje. ”Tele2 staat al sinds haar oprichting bekend om lage tarieven, een belangrijke factor om succesvol te zijn in de telecommarkt. Maar Tele2 gaat verder om hun klanten precies te geven wat zij nodig hebben, voor

minder. En dat laat Tele2 nu aan heel Nederland weten,” aldus het persbericht van vanochtend. De campagne is ontwikkeld en uitgevoerd door de gelegenheidsformatie BBH Londen en KesselsKramer Amsterdam, ism diverse specialistische partijen.

Cilesta van Doorn, Directeur Brand & Communication Tele2 Nederland geciteerd in het persbericht: “In de afgelopen jaren hebben wij in Nederland met Tele2 een sterk prijsvechtersmerk gebouwd. Maar dat is niet meer goed genoeg. We bieden inmiddels niet alleen het goedkoopste alternatief, maar juist service, kwaliteit en flexibiliteit zijn ongelofelijk belangrijk voor hetgeen onze klanten nodig hebben; makkelijk, snel en voordelig communiceren. Als we hen dat bieden, voor minder, kunnen we heel Nederland over de streep trekken. De ambitie en toewijding om dit waar te maken zijn het hart van onze nieuwe campagne.”

PS Wat irritant, zeg, dat reclamebureau KesselsKramer zo opvallend reclame maakt via dat spotje. Zal Tele2 niet zo leuk vinden, mag ik vermoeden. En hopen.

Lees ook:Telecom-oorlogje: Tele2 Zakelijk waarschuwt KPN-klanten in advertentie voor automatische contractverlenging
Lees ook:Reclamebureau helpt ‘nieuwe samenleving’ in beeld brengen
Lees ook:Tele2 start met Agis interactieve reclame op televisie
Lees ook:Met grote dataplannen en 4G gaat Tele2 Nederland veroveren meldt reclame
Lees ook:Nepmeteoriet in Letland ontploft in reclamegezicht Tele2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.