Met grote dataplannen en 4G gaat Tele2 Nederland veroveren meldt reclame

Tele2 veroverde reclame-ruimte in verschillende dagbladen vandaag om trots aan te kondigen dat hun 4G Nederland verovert (KLIK erop om te vergroten). ”Van Maastricht tot Den Helder. En van Den Haag tot Enschede. Het splinternieuwe 4G-netwerk van Tele2 is al bijna overal in Nederland beschikbaar. Razendsnel én voor een genadeloos lage prijs. Dus doe mee. Laat je niet afremmen. Trek het internet helemaal leeg!” Maar wie de site van Tele2 bekijkt ziet dat het nog wel even kan duren voordat dat zover is. Volgens een bericht in De Telegraaf vandaag slaat Tele2 de ‘vorige netwerkstandaard 3G’ helemaal over en wil volgend jaar de eerste aanbieder worden die uitsluitendaan 4G doet, gericht op consumenten die veel data verstoken. Moet je wel het toestel voor hebben. ”Voor alle gesprekken die niet via 4G gevoerd worden, betaalt Tele2 nu nog een vast bedrag per minuut aan T-Mobile” voor gebruik, nog even dus, van haar netwerk. En: ”In maart moet nagenoeg iedereen via Tele2 kunnen bellen en internetten. Eind volgend jaar is het netwerk ook op afgelegen plekken beschikbaar.”

Lees ook:Tele2 start met Agis interactieve reclame op televisie
Lees ook:Voor 4G-ervaringen verwijst T-Mobile Zakelijk naar business partners in advertentie
Lees ook:Internetbundels voor EU in de reclame bij Tele2
Lees ook:4G-kaart Nederland van KPN goed nieuws voor Randstad
Lees ook:Genadeloos lage stunt met hamster in Tele2-spotje

Eén reactie op “Met grote dataplannen en 4G gaat Tele2 Nederland veroveren meldt reclame

  1. Reza

    Tele2 is goedkoop, ik ben een trouwe klant geweest maar hun dienstverlening is om van te janken! Daarom heb ik besloten me lekker bij KPN aan te sluiten. KPN Compleet is momenteel de beste aanbieding voor iedereen! [Het lijkt wel iemand van KPN die dit heeft geschreven, hopelijk is dit geen getruukte spam -redactie RW]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.