Reclame voor ‘makkelijkste’ seniorencomputer Sim Touch

Medion, bekend van de Aldi-PC’s, brengt deze maand  de Sim Touch op de markt als ”de makkelijkste computer van Nederland” en vandaag stond een advertentie in DT. Met een ‘Niet blij? Geld terug!’-garantie. De Sim Touch bevat zoals de naam al doet vermoeden een aanraakscherm en een zo eenvoudige mogelijke werking, zodat ook mensen zonder enige ervaring op een eenvoudige manier gebruik kunnen maken van internet, e-mail en andere computerprogramma’s. Hij wordt thuis geïnstalleerd, desgewenst inclusief internet. En

Sim Touch computer nog zo wat. De advertentie, ondertekend door Sim, KPN en Medion, ziet er niet uit, maar laat aan duidelijkheid niets te wensen over. De actie -30 dagen op proef en ontevreden geld terug- loopt t/m 30 november 2010. Maar er ontbreekt wel wat in: de prijs. Die vonden we bij de Ouderenwinkel en bedraagt €889. De advertentie vandaag bevat een bon om gratis het informatiepakket aan te vragen.

Lees ook:Betaalde digitale Telegraaf geïntroduceerd in advertpagina
Lees ook:‘Kostenman’ Aldi in actiereclame bel- en databundels
Lees ook:Waarschuwings/terugroep-reclame slagroomspuit Blokker herhaald
Lees ook:Supers van Coop staren hulpactie voor Rode Kruis meldt advertentie
Lees ook:Terugroepreclame voor Sambabal toeter WK

Eén reactie op “Reclame voor ‘makkelijkste’ seniorencomputer Sim Touch

  1. Vertaalbureau

    Goede markt die aangeboord wordt! Veel ouwelui zien heel dat computeren niet zitten, misschien dat het wat toegankelijker wordt voor hen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.