Supers van Coop staren hulpactie voor Rode Kruis meldt advertentie

Toch wat apart, deze actie, aangekondigd per advertentie vandaag. Je zou zou denken: goed idee van de Coop, de hulp aan vluchtelingen in Nederland Coop Rode Kruisstimuleren via het Rode Kruis. Zeer actueel èn origineel. Maar nee, de hulp blijkt veel ruimer geformuleerd. De site: ”Komende weken vragen de 250 Coop-winkels aandacht voor de hulpverlening van het Rode Kruis in Nederland. ”Als klant van Coop kun je sparen voor een gratis boodschappen- pakket ter waarde van € 50. Met elk gespaard pakket steun je direct het Coop Rode Kruis Fonds, dat speciaal voor dit doel is opgericht. Het Rode Kruis besteedt de opbrengst van dit fonds aan activiteiten in de buurt die de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen in noodsituaties vergroten.” Hoeveel die steun-per-pakket bedraagt wordt niet vermeld. De advertentie van Coop plukten we vandaag uit De Telegraaf. De actie loopt t/m 22 november a.s.

Lees ook:Onderdak, dekens, eten, water: help Rode Kruis Japan helpen
Lees ook:Met ‘Help Holland Help’ haakt ook Rode Kruis in op WK
Lees ook:Rode Kruis zoekt handjes voor vluchtelingenhulp meldt Sluit je aan-advertentie Ready2Help
Lees ook:Rode Kruis Week ook ondersteund met reclame
Lees ook:Rode Kruis adverteert voor mensen voor Ready2Help

Eén reactie op “Supers van Coop staren hulpactie voor Rode Kruis meldt advertentie

  1. anoniem

    Coop doneert per gespaarde pakket 1,- Euro aan de rode kruis. Dit gaat NIET naar de vluchtelingen toe, maar naar activiteiten bij bijvoorbeeld U in de buurt.
    Ik snap dat mensen hierdoor in de war raken en denken dat het geld naar de vluchtelingen gaat. En ja, je zult denken dat dit het slechte moment is dat Coop dit verzint, nu de vluchtelingen naar ons land komt.
    Laat het maar duidelijk zijn: HET GELD GAAT NIET NAAR DE VLUCHTELINGEN TOE!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.