Terugroepreclame voor Sambabal toeter WK

De Sambabal toeter  die eind maart tot begin is verkocht in de winkels van Action, Dekamarkt en Dirk bevat kleine onderdelen waardoor verstikkingsgevaar kan ontstaan. Stop met gebruik en breng terug. Dat meldt de advertentie over de ‘Belangrijke veiligheids waarschuwing‘ in De Telegraaf vandaag. Met excuses. KLIK erop om wat te vergroten, waardoor tekst -met wat moeite- leesbaar wordt. Voor verdere vragen: [email protected] of op 0523 238238 van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 21.00 uur. Lensen Toppoint in Hardenberg geeft een antwoordnummer voor het gratis verzenden, maar vraag onder meer om aankoopbon en EAN code -zie de nummers in de advertentie links bovenaan- maar wie bezit dat nou nog van zo’n gadget?

Lees ook:Waarschuwings/terugroep-reclame slagroomspuit Blokker herhaald
Lees ook:Terughaalactie nieuwe Zwitsal Op ‘t Wangetje-tube gemeld in advertentie
Lees ook:Kaartverkoop Nederlandse concerten Bob Dylan start vrijdag meldt advertentie
Lees ook:Deelnemers gezocht om Snackit app te testen meldt advertentie TNO
Lees ook:Terugroepreclame voor Mona Toetjesfeestlepels gekocht bij AH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.