Nieuw kabinet moet ‘werk maken van duurzame energie’

Ook in de krant vandaag, naast al het WK-geweld, een schoolvoorbeeld van issue of advocacy advertising: een oproep aan het nieuw te vormen kabinet in o.m. de Volkskrant vandaag. Of ze alsjeblieft werk willen maken van duurzame energie. En snel. En wie is daar nu niet voor? De ondertekenaars zijn Natuur en Milieu, VME, EnergieNederland en Energy Valley. ”Maak werk van duurzame energie.” Op hun sites is de hele tekst van de keurig door de individuele bonzen ondertekende oproep te lezen. Zes punten stippen ze aan. Vooraf gegaan door dit zorglijke zinnetje: ”Nederland loopt achter met duurzame energieproductie en het terugdringen van CO2-uitstoot.” Van Links tot Rechts, van Oranje tot Regenboog en van PaarsPlus tot DubbelRechts: doe er wat aan!

Lees ook:Frans Bauer opvolger Maurice de Hond in campagne NL Energie
Lees ook:Inhaker: Eneco windt zich op over Dag van de Duurzaamheid
Lees ook:Bedrijven gevraagd om deelname in BioFuel-program KLM
Lees ook:Uw geld kan wereld veranderen zegt ASN Bank in campagne
Lees ook:Engie is trots op Kiki Bertens en positief over haar energie zegt advertentie

Eén reactie op “Nieuw kabinet moet ‘werk maken van duurzame energie’

  1. Steven

    Nederland loop achter met duurzame energie, maar we zijn wel een van de eerste landen waarin elektrische auto’s en oplaadpunten geintroduceerd worden. Nederland loopt achter te opzichte van welk land?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.