Engie is trots op Kiki Bertens en positief over haar energie zegt advertentie

Sinds 2014 is energiebedrijf Engie de ‘trotse partner’ van Roland-Garros, meldt een van hun sites. En nu trots natuurlijk op ‘onze’ 24-jarige tennistopper Kiki Bertens, blijkens de inhaakadvertentie (KLIK erop om wat te vergroten) in De Telegraaf vandaag. Positief over haar energie is het bedrijf (andere site) ook. Wie niet. Van de site geplukt: ”ENGIE Nederland is actief op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Samen werken we aan een mooie toekomst. De energietransitie is een wereldwijde beweging: samen staan we voor de ontwikkeling van duurzame, CO2-arme energie en het terugdringen vanenergieverbruik. We zoeken naar efficiëntere energie-oplossingen die het dagelijks leven veranderen en doen dit onder de nieuwe merknaam ENGIE.” Daaronder vallen verschillende bedrijven. Binnen Engie Nederland werken ruim 800 medewerkers aan het produceren van energie, het van bieden energie-oplossingen aan bedrijven en het leveren van energie aan particulieren, meldt het bedrijf verder nog. Zo, weten we dat ook, dankzij Kiki . Op Engie’s site overigens niets over onze trots uit Wateringen. Slim reclame gemaakt over de tennisrug van?

Lees ook:Essent feliciteert FC Groningen met behalen play-offs
Lees ook:Energieleveranciers jaloers op Greenchoice vanwege onderscheidingen meldt advertentie
Lees ook:Eneco maakt reclame voor windenergie samenwerking met Google
Lees ook:Strijd tegen onverlichte fietstunnels als reclame voor Nuon
Lees ook:1 april moet in Engeland Energie Verkwistings Dag worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.