De pilletjes in de reclame van Radio 538 zijn natuurlijk niet wit

Oei, mag dat, met die pilletjes? Iets voor je blog, pa.” Riep smste zoon Alexander (21) onlangs, toe hij deze billboard zag bij het strand van Egmond. Van Radio 538. En hij kent Ibiza en de pillencultuur in de disco’s daar. Dankzij Adformatie kon ik de volgens hem controversiële ”extasy-uiting” opsporen. De toelichting van reclamebureau BSUR: ”Een weekje knallen op partyeiland Ibiza, wie wil dat nou niet? Vanaf maandag 19 juli is het Ibiza week op Radio 538. Dit betekent dat Radio 538 in elk programma een vakantie naar dit eiland weggeeft. Alles is geregeld: Vlucht, hotel, en losgaan in de grote club Amnesia, met ‘s werelds beste DJ Armin van Buuren achter de draaitafels.” Maar ik geloof dat verder niemand deze reclame-uiting controversieel vindt. Misschien een Amerikaanse badgast ;-)

Radio 538 pillen

Lees ook:Cyprus als vakantiebestemming gebracht in reclame Neckermann Reizen
Lees ook:Een scheet van een hotel, alles mag, net als thuis (ExStayHotels)
Lees ook:Armin van Buuren met de Stereoheads in spotje Radio 538
Lees ook:Je druk maken om niks in de reclame van 50-jarige D-reizen
Lees ook:Groei radioreclame loopt nauwelijks achter op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.