Tentoonstelling ’100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd’ in Beurs van Berlage verlengd

Reclame affiche 100 jaarGoed nieuws. Tentoonstelling 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd in de Beurs van Berlage t/m 30 april verlengd, kopt vanmiddag een persbericht. Met een ! erachter. Zou eind deze maand zijn geëindigd. ”Hiertoe is besloten vanwege de aanhoudende stroom enthousiaste bezoekers. Niet alleen het grote publiek, maar ook het onderwijs en het bedrijfsleven heeft veel belangstelling voor de tentoonstelling. Deze wordt elke dag door meerdere groepen bezocht.”  In 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd staat de bijzondere relatie tussen bekend Nederland en reclame centraal. Meer dan 300 bekendheden uit heden en verleden passeren de revue. Zo zijn reclames met Ali B, Andre van Duin, Bram Moszkowicz en Wim
Sonneveld te bewonderen. 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd is de grootste reclametentoonstelling ooit in Nederland en biedt een prachtig overzicht, waarin vele beroemde commercials en campagnes te zien zijn, aldus het persbericht van vanmiddag. ”De bezoeker wordt meegenomen op een spectaculaire reis door de tijd. 100 jaar reclame: de knusheid van de jaren ’50, de vrijheidsdrang van de ‘sixties’, het verlangen naar authenticiteit van de jaren ’90: het is allemaal te zien in deze bijzondere tentoonstelling. 100 Jaar Reclame, 100 Jaar Beroemd is het meest herkenbare uitje van Nederland.”

Dagelijks geopend van 11:00 uur tot 17:30 uur. Beurs van Berlage, Beursplein 1, Amsterdam. Entreeprijs: volwassenen € 10. Meer informatie? KLIK hier.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld?

Lees ook:100 jaar reclame, 100 jaar beroemd nog steeds in Berlage
Lees ook:Expositie ‘ReclameKlassiekers’ in Beurs van Berlage (pas in 2010 hoor)
Lees ook:100 jaar BN’ers in de reclame: tentoonstelling opent 8/11
Lees ook:Belreclame 12 BN’ers voor ’100 jaar BN’ers in de reclame’
Lees ook:Tentoonstelling ReclameKlassiekers in Beurs van Berlage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.