Obama/Clinton-spotje op Pakistan-TV over ‘The innocense of muslims’

Bijgaand het op de televisie in Pakistan vertoonde officiële White House-spotje waarin president Barack Obama en buitenland minister Hillary Clinton zich afkeurend uitlaten over de in de VS gefabriceerde video ‘The innocense of muslims.’ Ze nemen er niet alleen afstand van. Obama bij voorbeeld: “Wij verwerpen pogingen kwaad te spreken over het geloof van anderen.” En Clinton: ”De Amerikaanse tolerantie jegens godsdienst gaat terug naar het ontstaan van onze natie.” De media-inkoop kosten op de

zeven verschillende zenders, met eronder de tekst vertaald in Urdu, zou $70.000 hebben gekost. Volgens het Witte Huis was dat de meest effectieve manier om de tientallen miljoenen Pakistani te bereiken, maar het leek weinig te helpen geholpen, gezien de ongeregeldheden in dat land gisteren. Via NewTransporter.

[PS]

Lees ook:Veiligheid kinderen: Hillary Clinton valt Barack Obama aan in spotje
Lees ook:Clinton vs Obama: wie had slimste reclame/mediastategie? (3x raden)
Lees ook:Hillary Clinton maakt reclame voor zichzelf in Getting Started-video
Lees ook:Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame
Lees ook:Barack en Hillary hebben al €70 miljoen besteed aan tv-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.