Voordeeltjes en extra info via interactieve reclame-app ‘Ster Extra’

Onder de naam Ster Extra heeft de reclame-verkooporganisatie van de Publieke Omroep ‘als eerste in Nederland’ een interactieve reclame-applicatie/app geïntroduceerd.‘Daarmee kunnen kijkers tijdens reclameblokken op televisie direct aanvullende informatie opvragen, exclusief voordeel behalen of testaanvragen doen op het tweede scherm,” met een persbericht. Wanneer er geen Ster Extra blok op tv is, biedt de app op ieder moment van de dag de mooiste, leukste en meest bijzondere commercials van vroeger en nu. De app is gratis te downloaden via www.sterextra.nl. De adverteerder kan via de app zijn tv-campagnes verrijken met verschillende interactieve opties. ”Tegelijkertijd kan de adverteerder

diverse merkextra’s bieden zoals campagneverdieping en activatie, aldus het bericht. Consumenten kunnen via de app direct kopen, proberen en testaanvragen doen.”

In het persbericht van de Ster wordt PR-manager Dirk van den Bogaart van Wehkamp.nl geciteerd. Zijn bedrijf bekijkt continu hoe het op een innovatieve en eigenzinnige manier bestaande en nieuwe klanten kan verrassen. ”Ster Extra sluit hier naadloos op aan. Zeker gezien de enorme groei in het gebruik van smartphones en tablets in Nederland.”

En Ster-directeur Arian Buurman laat in het persbericht weten dat de app adverteerders de kans biedt om op een innovatieve manier in contact te komen met de kijker en aan te zetten tot actie. ”Je maakt direct kennis met de speciale premiums, die alleen op dat moment beschikbaar zijn. Daarnaast biedt de app veel fun rondom reclame. Met Ster Extra duik je in een wereld vol extra’s tijdens Ster-reclameblokken, direct op je tablet.”

Lees ook:Ster Extra wint Amma Award voor Beste Media-innovatie
Lees ook:STER gaat experimenteren met interactieve reclame via mobieltje
Lees ook:Eerste interactieve spot Holland Casino op SBS6
Lees ook:Eerste interactieve tv-spotje UPC al in december
Lees ook:Tele2 start met Agis interactieve reclame op televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.