‘Don’t fuck with Iceland!’-affiche rond cash/ash grap

De vulkaan in het gebied van de gletsjer Eyjafjallajökull houdt ons nog steeds bezig, en uiteraard ook de IJslanders, maar enige moed moeten ze toch putten uit deze aff iche, gesignaleerd in de Volkskrant vandaag. En spoedig een exportproduct, verwacht de krant. Ideaal middel tegen allerlei complexen, als hebben we de IJslanders daar nog niet op kunnen betrappen. De grap over ‘cash‘ en ‘ash‘ -’We may not have cash, but we’ve got ash‘- had me al vele dagen geleden via het onvolprezen Twitter bereikt, maar vooralsnog zonder de ferme waarschuwing uit het vulkaar- en gletsjerlandje: ‘Don’t fuck with Iceland!

Lees ook:‘Cash geld onmiddellijk betaald’ (nóg ‘n recessie-advertentie)
Lees ook:Succesreclame voor blikjes voor burgers McDonald’s
Lees ook:De bulldog die de sleutels van de VW Jetta-eigenaar opvrat
Lees ook:Waar is uw geld? Online bankieren gepromoot door Barclays Bank
Lees ook:‘Tietenblaadje’ blootstunt reclamebureau Boerenjongens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.