‘Tietenblaadje’ blootstunt reclamebureau Boerenjongens

Mama, wat doe je nou?” Ik heb het maar druk met vrouwelijk bloot vandaag. Na de blote GroenLinks-kandidate uit Rotterdam nu een blootstunt van een Rotterdams reclamebureau waarvan ik nog nooit had gehoord – maar nu wel, haha. Aandacht voor het ”Tietenblaadje.” Op verschillende stations in de Randstad is donderdagochtend een krant met foto’s van blote borsten verspreid. Vrouwen deden niet moeilijk; niet zo vreemd, voor €50 cash en onherkenbaar op de foto. De NS was natuurlijk not amused. Het bureau heel erg, gezien alle aandacht. Hun Tietenblaadje is HIER te downloaden en de makers roepen het publiek op andere versies te maken – en te verspreiden. Trots zeggen ze: ”Het krantje waar niemand om durfde te vragen is er toch gekomen. Wij zetten de eerste stap. Wie maakt nummer 2?” Grappige stunt van die Rotterdamse reclamejongens, die spreken van een ”baldadige grap” en een experiment: ”Hoe creëer je een mediahype.” Nou, zo dus. We zijn de verkiezingen zowaar even vergeten … De Boerenjongens zijn dik geslaagd voor het hype-examen.

Lees ook:Sandra Bullock en andere bekende Yanks in olielek-spotje
Lees ook:De ene zoen is de andere niet in Love Story van Orange
Lees ook:Sexy Japanse SUV’s? Sumo-worstelaars in spotje Subaru Forrester
Lees ook:Te laat voor Alex & Máxima: vorstelijk wonen op de veluwe
Lees ook:Honda vertelt op site meer over Asimo, de mensrobot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.