Krijg nou wat! FC Twente-spits Bryan Ruiz maakt reclame voor cricket

Bryan Ruiz cricketBryan Ruiz, de succesvolle Costa Ricaanse spits Ruiz van Eredivisie-aanvoerder FC Twente, maakt prachtig reclame voor cricket. Een zomersport die enige aandacht goed kan gebruiken. Hartelijk dank daarvoor, zeg ik als levenslange cricketfan. Ruiz, door De TelegraafGroeibriljant van FC Twente‘ genoemd, staat vandaag op de foto in de Telesportbijlage van die krant met een heus cricketbat in zijn hand. Ook leuk van De Telegraaf om dat plaatje te plaatsen (hopelijk doet de KNCB, de Kon. Ned. Cricket Bond hier nog wat mee, pr-wise). Locatie: een oefenkooi in La Manga in Portugal Spanje – ja, ze spelen overal ter wereld cricket. Die blauwe paaltjes linksonder is het wicket dat omgegooid moet worden door de werper, de bowler (meer over cricket hier). Die is niet te zien op de foto, maar dat zou best eens FC Twente’s succescoach Steve McLaren kunnen zijn, want deze Brit weet natuurlijk alles van The King of Sports. FC Twente traint heel serieus in La Manga en dan is een beetje cricket natuurlijk een prima ontspanning. Kan zelfs een Theo Janssen rustig van worden, haha.

Lees ook:Voetballer v/h Jaar Gala bij Eredivisie Live gratis op digitale tv
Lees ook:Hoe FC Twente’s Theo Janssen Bavaria aan Grolsch-onvriendelijke reclameviral hielp
Lees ook:Engelse cricketer leent zich voor pathetisch spotje Puma
Lees ook:Vitesse’s overlijdensadvertentie voor Theo Bos in de krant
Lees ook:FC Twente-sponsor feliciteert landskampioen Ajax in krant

9 reacties op “Krijg nou wat! FC Twente-spits Bryan Ruiz maakt reclame voor cricket

  1. Disc

    Flikker toch op VAN OS met die laatste KUT opmerking!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Jeetje, man, niet zo gevoelig, gewoon een grapje. En van mij mag FC Twente kampioen worden, daar.

      /   Beantwoorden  / 
  3. niels

    Ehm… over die (kennelijke) kutopmerking gesproken: wie is Theo Janssen dan? En waarom maakt die rare geïrriteerde alcoholische pipo ‘Disc’ zich daar zo druk over?! Klein piemeltje zeker…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Redactie, Michael

    Rustig, Niels, rustig, we wonen toch in Polderland! ;-) Je leest zeker alleen je vakliteratuur? Heeft in alle bladen gestaan over die TJ. Oh, als dat maar goed gaat. Nu dwing je me om ‘t weer op te rakelen en krijg ik misschien wéér een boze Tukker achter me aan… Maar goed, deze onafhankelijke redactie kan een reguliere lezer ook niet zomaar in het ongewisse laten! Gaan we dan maar. Elsevier schreef er dit over, onlangs: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Sport/252138/Zwaar-autoongeluk-Theo-Janssen-had-te-veel-gedronken.htm?rss=true

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wilmke

    Theo Janssen is juist rustig. Hij drinkt rustig een paar biertjes na de voetbal;-)

      /   Beantwoorden  / 
  6. ingrid groot

    En zou de schrijver dezes nu eens precies willen aanduiden wat de KNCB “p.r.-wise” hiermee zou kunnen doen…….
    Ideeen en mensen met geweldige marketingideeen voor cricket zijn altijd welkom bij de cricketbond, als deze mensen tenminste de echte marketingkennis bezitten om hiermee ‘p.r.-wise’iets te doen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. JJ

    dit soort fotomomenten kunnen cricket enigszins uit de anonimiteit halen. wellicht iets om samen met cricketclub Enschede iets te bedenken en de spelers van Twente een echte clinic te geven? Mc Laren moet hier zeker voor openstaan.

    Leuk voor regionale en landelijke pers om de Eredivisie kampioen 2009-2010 aan het cricketen te zien! Bosschker heeft volgens mij een prima cover drive!

      /   Beantwoorden  / 
  8. pietje

    La manga ligt in Spanje.
    Ben er geweest.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.