FC Twente-sponsor feliciteert landskampioen Ajax in krant

Die andere advertentie hebben ze gisteravond teleurgesteld weg moeten gooien en zullen we nooit te zien krijgen. Deze van FC Twente-sponsor reisorganisatie Arke staat nu in De Telegraaf, keurig met de felicitaties voor ‘de landskampioenen’ (de naam Ajax wordt niet genoemd, geen ruimte meer zeker haha). Plus bovenin, goh wat gul ineens, de spreuk ‘Eerlijk zullen we alles delen‘ (FC Twente de Beker, Ajax de Schaal). En tenslotte de verstandige oproep ‘En nu eerst op vakantie.’ Gaan we doen, en met de FC Twente-sponsor ook nog, naar Samos. PS Moest Arke of haar reclamebureau nou net die archieffoto pakken met (de in Amsterdam geboren) Denny ‘E.D.’ Landzaat als stralend middelpunt? Of is dat nou Twentse humor??

Lees ook:Ajax’ Frank en Michel van Twente in inhaker Aegon (en Arke)
Lees ook:‘Pijn! Dat doet het’ (Ajax-hoofdsponsor Aegon heeft ‘t moeilijk)
Lees ook:Fox zendt FC Twente-Ajax gratis live uit als reclamestunt
Lees ook:Ajax-Heracles 3-0 zegt Ria van de Vosse in Aegon-reclame
Lees ook:Avondje Ajax-reclame: Jong Ajax en Ajax Vrouwen

2 reacties op “FC Twente-sponsor feliciteert landskampioen Ajax in krant

  1. Aad

    oude advertentie van vorig jaar zeker de krenten

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    UPDATE: Een woordvoerster van Arke meldt volgens Nusport.nl dat er geen fout is gemaakt met de advertentie, maar erkent dat het voor de duidelijkheid beter was geweest om ‘Ajax’ te plaatsen achter de zin ‘Arke feliciteert de landskampioen’.

    “We wilden twee boodschappen afgeven met deze advertentie. Kampioen Ajax feliciteren, maar ook wijzen op het goede seizoen dat FC Twente heeft gedraaid.”

    “Doordat we de twee advertenties, één voor het geval Twente kampioen zou worden, al op vrijdag moesten aanleveren, konden we dingen ook niet meer aanpassen.”
    Zie ook http://www.nusport.nl/eredivisie/2516126/verwarring-kampioensadvertentie-fc-twente.html

    Ook het AD kwam met een update Update, waarin iets meer stond over Arke’s keuzeprobleem. ‘Achteraf gezien hadden we Ajax niet ‘de landskampioen’ moeten aanduiden, maar gewoon als Ajax. Dan was er geen verwarring ontstaan. We hebben een verkeerde inschatting gemaakt.’

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.