Nikki, Gordon en Marktplaats, het spotje dat er al had moeten zijn

''Mocht iemand van Marktplaats dit lezen, voel je vrij om het idee te stelen of te verbeteren!'' Schrijft marketingadviseur Jim Stolze van Marketing- Podcast vandaag gul in zijn posting op MarketingFacts, vakblog voor marketeers. Dat behoeft enige uitleg. De finale vanavond tussen Nikki (Kerkhof) en Nathalie (Makoma) wordt een cliffhanger, maar welke adverteerder -los van sponsor Rexona- kan daar extra van profiteren, vroeg hij zich af. Dat moet Marktplaats zijn, bedacht Stolze en plakte voortvarend een YouTube-stukje met Nikki/Gordon/Marketplaats in een bestaande Marktplaats-commercial (de onderste) en that's it. Leuk bedacht maar, helaas voor Marktplaats: te laat gebracht.

Lees ook:OS Londen: Rexona haakt in als ‘supporter kampioenen’
Lees ook:Zat de Sint ernaast met zijn cadeau? Vraagt Markplaats
Lees ook:Reclame voor vliegtickets Vueling misleidend volgens RCC
Lees ook:Scheidsrechter deelt weer geel&rood uit dankzij Rexona Men
Lees ook:Marktplaats.nl op zoek naar adverteerders meldt ‘papieren’ reclame

2 reacties op “Nikki, Gordon en Marktplaats, het spotje dat er al had moeten zijn

  1. Jim

    Leuk dat je hierover schrijft, Michael. Bedankt.

    En je hebt gelijk dat het wat laat is voor de finale. Hoewel… de kans is erg groot (50% durf ik wel stellen) dat Nikki wint, en in dat geval kan het spotje nog wel even mee :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Ben benieuwd, ik ga zeker kijken, Jim. Maar 50 pct kans is wat weinig hoor, want die andere 50 pct is dan voor Nathalie (:-). Nogmaals, leuk bedacht. Het zou leuk als er iemand van Marktplaats reageert bij MF. Misschien hebben ze er al contact over gehad, je weet maar nooit. En vroeg Gordon teveel geld.
    Het is trouwens een interessante discussie hoe en of je dit soort beelden makkelijk kan gebruiken voor commercials; de tarieven zullen wat minder gepeperd zijn dan normaal, de BN-ers hoeven niets meer te doen (:-) Maar als Nikki wint, is het natuurlijk onbetaalbaar geworden, met TWEE dure BN-ers erin.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.