Programma 40 jaar Ster-reclame vanavond op Ned 2 om 21.25 uur

"Wat we ook van televisie-reclame vinden," zegt oud-reclameman en reclamemaker van het eerste uur Hans Ferrée, "reclame houdt de hoop in stand. Dat je een horde vrouwen achter je aan krijgt als je een door reclame aanbevolen deodorant gebruikt, is niet waarschijnlijk maar het zou kunnen gebeuren." Een van de citaten uit het programma 40 jaar Ster-reclame, dat vanavond wordt herhaald bij de NPS op Neder- land 2, om 21.25 uur. De moeite van het bekijken waard. Eindelijk eens wat meer aandacht voor reclame als belangrijk fenomeen in deze productie van Andere Tijden, het kwaliteitsprogramma van VPRO/NPS. ‘'Hoe televisiereclame in veertig jaar van braaf en burgertruttig tot sexy en shocking werd en hoe humor en amusement steeds meer worden ingezet voor diepvrieskroket en doperwt in pot.''

Lees ook:Donderdagavond op de VPRO: 40 jaar STER-reclame
Lees ook:Supermums in vroege Kerstcommercial Britse Boots
Lees ook:Cardboard virtual reality bril in de reclame bij VPRO
Lees ook:Dierenvriendin in striptease voor Peta-organisatie
Lees ook:Britse band Coldplay maakt commercial voor iTunes van Apple

Eén reactie op “Programma 40 jaar Ster-reclame vanavond op Ned 2 om 21.25 uur

  1. Ellen

    Prachtig verwoord. “Dat je een horde vrouwen achter je aan krijgt als je een door reclame aanbevolen deodorant gebruikt, is niet waarschijnlijk maar het zou kunnen gebeuren.”
    OMG, dat alleen al bewijst maar weer hoe briljant Axe is, als het ze inderdaad lukt om die hoop in stand te houden ;-) ))))

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.