Leuke ‘Oordeel niet te snel’-spotjes van inmiddels failliete hypotheekbedrijf Ameriquest

Uit de oude doos. Hun spotjes waren vaak leuk, in de Don’t judge too quickly – We won’t-campagne van Ameriquest Mortgage Company, de Amerikaanse hypotheekverstrekker. Maar ze stopten enkele jaren geleden abrupt. Na wat googelen blijkt waarom, over de kop gegaan. ”As of 2006, Ameriquest Mortgage Company went out of business,” meldde site Bloomberg destijds. Wellicht dat al die klachten over hun dienstverlening destijds er iets mee te maken hadden. Een oude

wijsheid in de reclame werd hiermee nog eens bevestigd: goede danwel leuke reclame kan veel, maar geen slecht product danwel bedrijf redden… Onze excuses voor de slechte reproductiekwaliteit van de spotjes hier getoond; ik kon geen betere vinden.

Lees ook:Naaktreclame van merk dat geen reclame behoeft: Ugg
Lees ook:Geen genoeg van Messi-reclame? Zie Lays spotjes
Lees ook:Bruce Lee look-alike helpt verkoop Johnny Walker BL
Lees ook:Niet helemaal veilig in een Volvo C70 met open dak
Lees ook:Tros/Radar vraagt inzendingen voor Loden Leeuw 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.