Terugroepreclame Led oplaadbare theelichten Kruidvat

De LED oplaadbare theelichten (8 stuks) met ‘adapter van Evora’ voldoen niet aan de kwaliteitseisen van Kruidvat; niet meer gebruiken, meteen terugbrengen naar de winkel. Dat is de boodschap van bijgaand ‘Belangrijke Veiligheidswaarschuwing‘ vervat in een advertentie vandaag in De Telegraaf (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst goed leesbaar wordt). ”Het risico bestaat dat bij het opladen de batterij van een theelichtje oververhit kan raken en uit elkaar kan spatten,” aldus de advertentie met verontschuldigingen van Kruidvat. De LED oplaadbare theelichten met adapter zijn vanaf 27 oktober 2014 voor € 9.99 in de Kruidvat-winkels verkocht. Op de verpakking staat de EAN-code: 9580255680345. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211. ”Kruidvat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten en biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak,” besluit de advertentie vandaag.

Lees ook:Terugroepreclame onveilige aluminium kruik Bambino van Kruidvat
Lees ook:Smurf Moodlight 20cm met adapter onveilig meldt advertentie Kruidvat
Lees ook:‘Raam ooievaar’ Kruidvat en Prijsmepper onveilig voor kleine kinderen zegt terugroep-advertentie
Lees ook:Terugroepreclame houten oliebranders Kruidvat
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Playing Kids zwemvleugels van Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.