Reclamewereld.blog noteert bijna 50.000 pageloads in juni

Reclamewereld.blog.nl is back in town, zoals u heb gemerkt vandaag. Na een vakantie van twee weken in Turkije pakken we de draad weer op met berichten. Met de bezoekcijfers van de afgelopen maand juni, waarin de laatste dagen niet meer werd gepost, vanwege die vakantie. Dat had een effect op de bezoekcijfers, die geregistreerd door webtr acker Statcounter, lieten zien dat ‘t aantal pageloads/opgevraagde webpagina’s (groene staafje) in juni 49.539 bedroeg, vergeleken met  53.578 in de maand ervoor. Het aantal unique visitors (blauw) daalde uiteraard ook, een kwam op 36.015 in juni, vergeleken met 37.445 in mei. Wekelijks worden, inclusief week-end postings, 25-30 berichten gepubliceerd op Reclamewereld. blog.nl, dat medio september 2006 officieel van start ging. Klik hier voor info, contact, en, jawel, reclame-mogelijkheden. Blog.nl is het netwerk van bijna 100 themablogs waarvan Reclamewereld.blog.nl deel uitmaakt. Check ook COLOFON, rechts bij Rubrieken, of HIER (zo kun je me ook bereiken).

Lees ook:Reclamewereld.blog noteert bijna 36.000 pageloads in juli
Lees ook:Reclamewereld.blog scoort bijna 72.000 payloads in juni
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert 54.000 pageloads in mei
Lees ook:Reclamewereld.blog noteert 56.000 pageloads in maart
Lees ook:Reclamewereld.blog.nl scoort ruim 100.000 pageloads in juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.