Reclamewereld.blog scoort bijna 72.000 payloads in juni

In juni was het aantal bezoeken aan Reclamewereld.blog.nl flink gedaald, vergeleken met de maand ervoor, de maand van de voetbalinhakers. Dat blijkt uit cijfers geregistreerd door webtracker Statcounter. Het aantal pageloads/opgevraagde webpagina’s (groene staafje) bedroeg 71.921 in juni, vergeleken met 99.640 in mei, het aantal unique visitors (blauw), uiteraard lager, kwam op 51.846, vergeleken met 71.392 in mei. Wekelijks worden, inclusief week-ends, 25-30 berichten gepubliceerd op Reclamewereld.blog.nl, dat medio september 2006 officieel van start ging. KLIK HIER voor info, contact, en, jawel, reclame-mogelijkheden via Blog.nl. Dat is het netwerk van 80 themablogs, goed voor meer dan 3 miljoen bezoeken per maand, waarvan ook dit blog deel uitmaakt. Check ook COLOFON, rechts bij Rubrieken, of HIER. Zo kun je de RW-redactie ook bereiken.

Lees ook:Reclamewereld.blog: 58.000 payloads in vakantiemaand juli
Lees ook:Reclamewereld.blog.nl scoort ruim 100.000 pageloads in juni
Lees ook:Reclamewereld: ruim 82.000 pageloads in maand october
Lees ook:Reclamewereld.blog scoort 96.000 bezoeken in october
Lees ook:Reclamewereld.blog scoort 85.000 bezoeken in september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.