‘Stadionverbod Sylvie van der Vaart als WK-reclamemascotte Bavaria’ (KNVB’s Oranjesponsor Heineken zou boos zijn)

Jurk-Helm 2-0. Geldt er ineens een stadionverbod voor voetbalvrouw Sylvie van der Vaart, in haar rol als reclamegezicht van de ‘DutchyDress‘ van Bavaria, de creatie van SuperTrash-ontwerpster Olcay Gulsen? Dat meldt De Telegraaf vanochtend (al mag je niet alles geloven wat je in die krant leBavaria Silvie van der Vaartest). De KNVB, dat een sponsorcontract heeft met Heineken, zou Sylvie willen tegenhouden als zij oranjegejurkt de oefenwedstrijden tegen Ghana en Hongarije bezoekt. Maar als je verder leest valt het wel mee. ”Volgens Sylvie’s woordvoerder ging het om een eenmalige reclameklus en loopt ze niet verder in die jurk.” Rafael hoeft dus niet boos te worden. Die jurk is het eerste WK-item, meldden wij vorige maand, ooit gemaakt speciaal voor vrouwelijke supporters. Maar wel weer gratis prachtreclame voor Bavaria op de VP van ‘s lands grootste krant vanochtend, dat banverhaal. En vorige week scoorde Bavaria ook al op  hun VP, met flashmob van de Bavaria-meiden tijdens Nederland-Mexico: ”Bieroorlog om voetbaljurkje.” De Telegraaf: ”De KNVB en sponsor Heineken konden niet lachen om de studentengrap. Het begint een traditie te worden dat Bavaria rondom grote voetbaltoernooien probeert voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten.” Weer volgens DT vandaag heeft de KNVB ”de jacht op de Bavaria-babes geopend.” Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren in deze, uh, ”oorlog.” Laatste ‘nieuws‘: KNVB ontkent stadionverbod en Heineken laat weten nergens op te hebben gereageerd (zullen ze niet makkelijk hebben gevonden).  Een-tweetje Bavaria/Telegraaf?

Lees ook:Voetbalvrouw Sylvie vd Vaart naar rechter om stripclubadvertentie VS
Lees ook:Bertje!-advertentie Heineken wint WK-inhaakwedstrijd publiek
Lees ook:Voetbalvrouw Sylvie reclamegezicht Bavaria’s ‘DuchyDress’
Lees ook:Sylvie van der Vaart reclamegezicht kapperslijn L’Oréal
Lees ook:Bavaria presenteert ‘Overwinningsjurk’ voor EK Voetbal

2 reacties op “‘Stadionverbod Sylvie van der Vaart als WK-reclamemascotte Bavaria’ (KNVB’s Oranjesponsor Heineken zou boos zijn)

  1. H.D.B. Go

    Suggestie voor Heineken. Geef die babes in oranje jurken gewoon een blikje Heineken en laat ze daar prominent mee rond lopen en maak er meteen een boodschap van: “Geniet, maar drink met mate”.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ferry de Fijnproever

    Ik snap niks van deze heisa. Ze hebben precies wat ze wilden, heel veel goedkope reclame.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.