FC Groningen gaat reclame maken voor eiland Ameland


FC Groningen gaat tijdens uitwedstrijden voor een periode van drie jaar achterop het shirt reclame maken voor het eiland Ameland, dat officieel onder de provincie Friesland valt. Bij de thuiswedstrijden blijft de naam van Bos Incasso op de achterkant van het shirt staan. Het eerste jaar betaalt het Waddeneiland 170.000 euro voor de sponsoring en dat loopt op naar 190.000 euro. Ameland hoopt met de sponsoring meer toeristen te trekken, meldt Oog, de locale zender van Groningen. Directeur Hans Nijland van FC Groningen noemt het ''volstrekt uniek'' dat een eiland mede-shirtsponsor wordt bij een Eredivisieclub.

Lees ook:Noord Lease nieuwe hoofdsponsor FC Groningen
Lees ook:Softwarebedrijf AFAS wordt hoofdsponsor van AZ
Lees ook:Amelanders denken duurzaam zegt Eneco-advertentie
Lees ook:Hoofdsponsor DSW haalt naam van shirts ADO
Lees ook:Kritiek op Fries reclamegeld voor politieserie Moordvrouw met Wendy van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.