Reisorganisatie Sunweb blijft hoofdsponsor NAC

Sterspeler/lastpak Leonardo vertrekt naar Ajax, maar dat heeft reisorganisatie Sunweb Vakanties er niet van weerhouden om haar hoofdsponsorschap van voetbalclub NAC Breda met twee seizoenen te verlengen, tot medio 2009. De in Rotterdam gevestigde reisorganisatie en de eredivisionist bezig met het ontwikkelen van allerlei initiatieven om het sponsorschap, waarmee een onbekend bedrag is gemoeid, de komende jaren ''nog verder te activeren'', zegt Sunweb-directeur Joost Romeijn.

Lees ook:Na tien jaar haakt Interpolis als shirtsponsor af bij Willem II
Lees ook:Filmpje Opel Nederland over sponsoring van Feyenoord
Lees ook:Henk en Marina van de Sunweb over Oranje en voetbal
Lees ook:Reclame gemaakt voor WK Voetbalweken bij Lidl
Lees ook:Helen Mirren in Oxfam-campagne tegen ‘ongewenste’ Kerstcadeaus

3 reacties op “Reisorganisatie Sunweb blijft hoofdsponsor NAC

  1. Willy

    Dat wordt helemaal nix bij Ajax met die Leonardo. Reken maar van yes.. We zijn heel blij dat we er vanaf zijn. Die man maalt en past dus goed bij Amsterdam en Amsterdammers!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. f. ramakers

    Sponsorren is één ding. Maar goede service verlenen is nog veel belangrijker. Bellen en telefonisch bevestigd krijgen, op de site de reis publiceren, de mogelijkheid tot boeken creëren en dan op het moment suprème komen met een simpel mailtje dat het niet lukt, is natuurlijk klote.
    We waren al in de stemming, hebben al alles geregeld, en dan laat sunweb ons in lelijk in de steek. Een einde met we hopen dat we u voldoende te hebben ingelicht, is toch wel helemaal géén rekening met de emoties die bij ons opkomt!! Telefoonnummer is bekend, waarom niet persoonlijk bellen voor weerwoord.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Redactie, Michael

    @F. Ramakers: heb uw kritiek gelezen, vervelende ervaringen. Het enige dat ik kan bedenken is dat u meer ”lotgenoten” zoekt -en die moeten er toch zijn- en samen optrekt naar Sunweb. Misschien maakt dat meer indruk op ze dan een individueel geval.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.