Klimaatverklaring per advertentie roept op tot daadkrachtig beleid in Parijs en meer

Opvallende advertentie met een ‘Klimaatverklaring‘ in de krant vandaag, met oog op de internationale klimaattop die in Parijs gaat beginnen (KLIK erop om wat te vergroten). In de uiting die wij uit de Volkskrant plukten roepen bestuurders van tal van provincies, waterschappen en ge meenten, verenigd in Klimaatverbond Nederland, onze landelijke overheid en leider van de Europese Unie op tot daadkrachtig klimaatbeleid. Maar dat niet alleen, ze committeren zichzelf ook. ”Wij zetten in op ambitieuze programma’s met als gezamenlijk doel: voorkomen dat de atmosfeer opwarmt voorbij de grens van 2 graden Celsius. We zetten ons ervoor in dat onze eigen organisatie, uiterlijk 2030, geen broeikasgassen produceert. Onze gemeenten, regio’s en provincies zijn voor 2050 klimaatneutraal,” aldus de advertentie ondertekend door een groot aantal namen. Aanleiding voor de inhaker is het vertrek vandaag van de Nederlandse delegatie naar de klimaattop in Parijs. DezeKlimaatverklaring wordt hen meegegeven. Klimaatverbond Nederland en de ondertekenaars van deze verklaring wensen de Nederlandse onderhandelingsdelegatie veel succes, meldt de advertentie ook. Tenslotte zegt dat Klimaatverbond dat meer organisaties welkom zijn om aan te sluiten. ”Wij werken aan een klimaatneutraal Nederland uiterlijk in 2050.”

Lees ook:Ook reclame voor Warme Truiendag in Klimaatverklaring van 14 wethouders
Lees ook:Bescherm de Nederlandse kust door Baywatcher te worden vraagt spotje Natuurmonumenten
Lees ook:Winkeliers stappen naar rechter om verhoging reclamebelasting
Lees ook:Overheidscampagne wijst op risico’s smartphone in verkeer
Lees ook:Op afwezigheid op Koningsdag ingespeeld in advertentie van Oad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.