Grootste Afvalrace: dokter Frank wil 1 mln kg eraf bij 100.000 Nederlanders

Grootste Afvalrace Dokter FrankDokter Frank (van Bercum) -inmiddels ook bekend als ”de nieuwe Sonja Bakker” – wil, zoals bekend, een gezond gewicht voor iedereen. Niet meer alleen de tien lezers van De Telegraaf,  die ieder 10 kilo of meer zijn afgevallen met zijn eiwitdieet. Daarom daagt hij nu Nederlanders uit om mee te doen aan ”de Grootste Afvalrace ooit.” Dat is een race, zo meldt hij vandaag in een advertentie van een  hele pagina in krant van wakker Nederland, met minstens 100.000 deelnemers die samen 1 miljoen kilo gaan afvallen. ”Want als je het samen doet, hou je het beter vol.” Bovendien gaat Dokter Frank via internet coaching met tips, aanmoedigingen en recepten. En volgen er dagelijks prijzen ter beschikking gesteld door de 21 sponsors (te veel om op te noemen, zie overlees, maar eentje noem ik toch even: Porsche). Er zijn ook mooie hoofdprijzen die je kunt winnen als je helemaal volgens plan afvalt, meldt de advertentie. ”Dus let op: als je meedoet, kunnen we zomaar voor de deur staan met een weegschaal.” De Grootste Afvalrace start op maandag 4 januari, maar aanmelden kan nog tot 31 januari op www.eenkiloperweek.nl.

De rest van de 21 sponsors van de Grootste Afvalrace zijn, los van De Telegraaf en de al genoemde Porsche: Agu, LookX skincare, Carrera, Giant, Jumbo Supermarkten, Arma, PreScan, Hof van Saksen, Princess, Waker Osprey, Zwaluwhoeve Welness, Schwarzkopf Professional, restaurant/marina Het Bosch, Bilderberg Garden Hotel Amsterdam, Ghijs de Bruijn, Infiniti, Rierink, Zwanenberg en FotoStudio.

Lees ook:Gratis meedoen met SBS6′ Afvallers XXL-dieet Dr. Frank
Lees ook:‘Deel een Porsche met vrienden’-actie gemeld in spot
Lees ook:Verkoop Toppers’ Royal Night of Disco start maandag meldt advertentie
Lees ook:Amsterdam Marathon vooruit zonder hoofdsponsor
Lees ook:Telegraaf viert feest want bestaat 120 jaar meldt advertentie

4 reacties op “Grootste Afvalrace: dokter Frank wil 1 mln kg eraf bij 100.000 Nederlanders

  1. renny

    ik zou graag de dagmenu s van het dr.frank dieet ontvangen.
    ik heb me ingeschreven maar ontvang tot op heden niets.
    graag een antwoord

      /   Beantwoorden  / 
  2. J. E. Iwit

    Hoe zit dat met een eiwitdieet, kan iemand hier iets over zeggen, ervaringen? [Naam afzender aangepast wegen spamming-Red]

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.