Amsterdam Marathon vooruit zonder hoofdsponsor

De ‘sportschoenzool’ haalde afgelopen week-end weer in de krant in Amsterdam, dus de Amsterdam Marathon 2010 komt eraan: op zondag 17 oktober. De organisatie van dat prima evenement, de 35ste in de hoofdstad, is mogelijk dankzij de medewerking van een groepje sponsors en partners en nog veel meer mensen en organisaties. Uit de advertentie blijkt dat er nog steeds geen hoofdsponsor is gevonden na het terugtrekken van ING, maar wel een aantal belangrijke sponsors (er zijn daarnaast ook z.g. partners). Die

sponsors zijn Mizuna (sportartikelen), Menzis, SkyRadio, De Telegraaf, Kon. Landmacht, JCDecaux (buitenreclame), AA Drink en Weekblad De Echo. Nieuwe sponsors zijn uiteraard welkom, meldt MA2010, en kunnen contact opnemen met Simone Richardson van Stichting Sportevenementen Le Champion. Mizuna en Menzis hebben naar hun genoemde runs.

Lees ook:33ste ING Amsterdam Marathon komt eraan, met veel sponsors
Lees ook:Schaatsers, partners, teams en fans mooi winterseizoen gewenst in advertentie van KPN, hoofdsponsor KNSB
Lees ook:Eerste digitale Mupi van Europa gelanceerd door JCDecaux
Lees ook:Amsterdam City Swim op 7 september ook voor kids meldt advertentie
Lees ook:Met buitenreclame is het makkelijke scoren zegt JCDecaux

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.