Schokspot ‘Vlieger & meisje’ Veilig Verkeer Nederland opnieuw gemaakt

Veilig Verkeer Nederland komt met een nieuwe campagne om verkeersveiligheid breed onder de aandacht te brengen (slogan Veilig verkeer doen we samen). Dat doet de organisatie met een remake van de bekendste commercial van VVN, ”Meisje en vlieger.” Een shocker (slogan Kinderen zijn speels, houd daar rekening mee!), die vanaf 1982 meer dan 20 jaar te zien geweest. VVN zegt met de remake een primeur te hebben ‘die perfect past in de trend van het moment’. Icare productions maakt dit nieuwe filmpje, de vorige is van VVN zelf, samen met regisseur Ferenc Kálmán Gáll. VVN spoorde de hoofdrolspelers op; ze spelen in het nieuwe spotje de rol van ouders. Ze zullen meewerken aan de nieuwe campagne. Overigens is de impact van dit sportje veel minder dan die van de vorige vlieger; jammer dus. Via Youngmarketing, dat het nieuwtje vorige week al bracht, en Adformatie.

Lees ook:Opfrisbuurt voor verkeersregels bepleit in advertentie Veilig Verkeer
Lees ook:Autowrak VVN op Museumplein als reclame BOB-afspraken
Lees ook:Laat je niet afleiden-reclame: ‘Hallo jongen, met je moeder’
Lees ook:Schaatser Bob wordt ambassadeur Bob-campagne
Lees ook:Bob moet voor de feestdagen weer opdraven met z’n campagne

2 reacties op “Schokspot ‘Vlieger & meisje’ Veilig Verkeer Nederland opnieuw gemaakt

  1. Kelly Verlaan

    De oude hoofdrolspelers spelen niet in het nieuwe spotje mee!!!Ik ben namelijk degene die in het oude spotje heb gespeeld

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Sorry Kelly, werd op het verkeerde been gezet door de volgende zin uit persbericht en stukje in YoungMarketing. Jullie werken dus wel mee aan de nieuwe campagne: ”Veilig Verkeer Nederland heeft de hoofdrolspelers weer opgezocht, omdat zij voor een nieuwe campagne worden ingezet,” zegt VVN dus zelf.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.