Benoeming Gouden Loeki Aller Tijden 50-jarige Ster

Ster 50 plaatjeTer gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Ster wordt de Ster Gouden Loeki Aller Tijden uitgereikt. Dé prijs voor de ‘populairste en meest memorabele’ tv-commercial aller tijden. Er zijn 50 commercials in de race voor deze vast felbegeerde prijs, gekozen uit de Top 40 Aller Tijden, Gouden Loeki genomineerden en ADCN- en Effie-winnaars. ”Een onafhankelijk publiekspanel van GfK heeft deze commercials beoordeeld en 50 commercials genomineerd. Een vakjury beoordeeltwelke 12 commercials doorgaan naar de allesbepalende laatste ronde. Een onafhankelijk publiekspanel van GfK beoordeelt de 12 commercials opnieuw, waarna de absolute nummer 1 naar voren komt. De winnaar krijgt de Ster Gouden Loeki Aller Tijden uitgereikt tijdens een relatie-evenement in november 2015,” aldus de reclamewervings-organisatie van de Publieke Omroep. Zoals gezegd: commercials zien en stemmen kan hier.

Het ‘Bedankt’-spotje van de Ster richting adverteerders, met flitsen van tal van leuke commercials, is hier te zien op Reclamewereld.

Lees ook:‘Olifant’ van Rolo (Nestlé) wint Gouden Loeki Aller Tijden van 50-jarige Ster
Lees ook:Dozijn nominaties voor Ster Gouden Loeki Aller Tijden bekendgemaakt
Lees ook:AH, Jumbo, Centraal Beheer, Fiat, Interpolis, KPN, Heineken, WNF en Unox in finale Ster Gouden Loeki 2015, online stemmen gestart
Lees ook:Online stemmen op Gouden Loeki favorieten van top-10 mogelijk tot 18 januari
Lees ook:Tien winnaars 2e kwartaal Ster Gouden Loeki met Centraal Beheer, Fiat en Interpolis in top-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.