Gouden Loeki: kiezen uit 10 spots voor februari-nominaties

Stemmen kan weer in de Gouden Loeki 2011-verkiezing, op de longlist van tien voor de maand februari 2011 van door de STER geselecteerde leukste/beste commercials. Daarvan gaan er, zoals gebruikelijk, drie als maandnominaties door naar de halve finale van de Gouden Loeki-competitie in december 2011. De tien kunnen op de Gouden Loeki site worden bekeken en daar kan ook worden gestemd t/m maandag 4 april a.s. Ze zijn, in willekeurige volgorde: Plus Supermarkt/Troetels (reclamebureau Leukwerkt Worldwide), Palm/Alcoholcontrole (SSS&C), Axe/Excite/Falling Angels (bureau onbekend zegt STER), Pedigree/Doggie (bureau ook onbekend), KitKat/Check-out (ook onbekend, ik dacht JWT London), LG/Papegaai (ook onbekend volgens STER), Mini/Countryman (BSUR), en KPN/Programma Gemist/Johan Derksen, Heineken/Ellipse en McDonald’s/Winter afzien (TBWA\Neboko). De organiserende STER is het reclameverkoopkantoor van de Publieke Omroep). NB De uitslag van Gouden Loeki 2010/verkiezing staat hier (en de drie genomineerden van de vorige maandverkiezing hier).

Lees ook:KPN, Plus en Pedigree: februari-nominaties Gouden Loeki
Lees ook:Gouden Loeki: kiezen uit 10 spotjes voor maart-nominaties
Lees ook:Gouden Loeki: kiezen uit 10 spotjes voor april-nominaties
Lees ook:Stemmen voor augustus-nominaties Gouden Loeki
Lees ook:Gouden Loeki nominaties januari: KNGF, LOI, Telfort

4 reacties op “Gouden Loeki: kiezen uit 10 spots voor februari-nominaties

  1. niels

    Is het filmpje voor de Mini Countryman niet van BSUR? Voor zover ik weet heeft dat bureau het werk voor Mini overgenomen van UbachsWisbrun…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Niels: Nou je het zegt, heb dat klakkeloos overgenomen van de STER. Gecorrigeerd, dank.

      /   Beantwoorden  / 
  3. ark

    neen, Mini is (nog altijd) klant bij Ubachs voor de Nederlandse markt, net als in de afgelopen jaren. Het Internationale Wallpaper (films) komt van BSUR.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Redactie, Michael

    @ark: Ja, als ik de STER mag geloven, want daar is niet gecorrigeerd -en het staat er al een tijd lang- dat het bureau achter de Countryman-reclame (ander/nieuw account?) BSUR is… Maar, omdat je het zo zeker meent te weten ;-) , zal ik even bellen maandag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.