Kampioenschap Ajax viert GVB met Ajax-tram

Het gebeurt wel vaker als Ajax iets te vieren heeft en een vierde kampioenschap op rij schreeuwt er zelfs om. Er rijdt weer een Ajaxtram door hartje Amsterdam. Tof! meldt site Ajax Life. De tram is een initiatief van de stad en het GVB om het kampioenschap te vieren. Hij werd eerder deze week officieel onthuld door burgervader Van der Laan, die er zelfs een stukje mee mocht rijden, van de remise naar het Amstelstation. De tram, ook met de slogan ‘I love Amsterdam‘ er klein op, rijdt vier weken door de hoofdstad.

Met een doek op de oude Shell toren aan het IJ feliciteerde de gemeente Ajax al. De Ajax-tram vindt GVB-directeur Tom Middelkoop een gepast cadeau, ondanks de schade van €50.000 die Ajax’supporters’ aan GVB-metrostellen toebrachten na de kampioenschapswedstrijd, meldt Het Parool. ”Ik zie dat als twee losse zaken. Ik ben trots op Ajax, niet op die jongens. Zo’n tram is mooi voor Ajax, voor de stad en voor het GVB. We proberen de schade op de daders te verhalen, maar die Ajaxtram terugtrekken – dat zou te veel eer voor hen zijn.” Mooi gezegd.

Lees ook:Spelers Ajax in ‘Don’t drink & drive’-spotje Jupiler
Lees ook:Kampioensschaal 3dagen te bewonderen in Ajax Experience
Lees ook:Dekker volgens Aegon ‘eerlijk over Ajax-FC Utrecht’ (3-0)
Lees ook:Met Foundation Run en Van der Sar haalt Ajax geld op voor goede doelen meldt advertentie
Lees ook:Ajax bedankt Bobby Haarms paginagroot in de krant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.