Private lease AutoRai-actie LeasePlan met Hyundai’s bij Albert Heijn als reclame stunt

Hyundai i20Hyundai i10AH logoWie gaat nu reclame maken voor deze opmerkelijke private lease actie: LeasePlan, de AutoRAI, Hyundai of Albert Heijn? Nieuwsgierig zijn we. LeasePlan is in ieder geval apetrots, blijkens het persbericht. De daaruit resulterende free publicity is in ieder geval ook goeie reclame ;-) . ”Een leaseauto in de schappen van de supermarkt? Tuurlijk, waarom niet!” schrijft het pr-bureau guitig. Vanochtend onthulde LeasePlan een primeur tijdens de AutoRAI: een private lease actie met de populaire Hyundai i10 en Hyundai i20 bij Albert Heijn XL. Aangezien wij vlaktbij het Amsterdamse Gelderlandplein wonen, gaan we toch even kijken hoe ze die twee auto’s daar bij AH XL in de schappen hebben weten te krijgen ;-) .

Aansluitend op de AutoRAI kan van maandag 27 april tot en met zondag 3 mei voor deze modellen van Hyundai een private lease overeenkomst afgesloten worden bij één van de 35 filialen van Albert Heijn XL. In dezelfde periode wordt de actie ook aangeboden bij de drie LeasePlan Occasion Centers in Breukelen (A2), Veghel (A50) en Moordrecht (A20). ”Met deze grootscheepse actie maken LeasePlan en Hyundai het leasen van een auto voor iedereen toegankelijk.”

”Het private lease contract is inclusief reparatie en onderhoud, banden, verzekering (€300,- eigen risico), schadeherstel, wegenbelasting en pechhulp in heel Europa. Consumenten die een private  leasecontract af willen sluiten, moeten minimaal drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Een consumenten krediettoets vormt onderdeel van de overeenkomst,” aldus het persbericht. Meer informatie hier.

Eh, zou private lease voor particuliere autobezitters niet één nadeel hebben? Toch even de Consumentenbond bellen ;-) .

 

Lees ook:Wat Leaseplan Bank met je spaargeld doet legt spotje uit
Lees ook:Noord Lease nieuwe hoofdsponsor FC Groningen
Lees ook:‘Scherpste private autolease deals’ in reclame van OsCar Lease
Lees ook:Wijze moeder wijst dochter op biologisch shoppen bij Albert Heijn in spotje
Lees ook:Zwarte Piet-boycot met gedicht in advertentie ontkend door Albert Heijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.