Michiel Huisman en Gisele Bündchen initiem in Chanel No 5-reclame

[UPDATE: zie ook] Chanel heeft een Nederlandse opvolger voor Brad Pitt gevonden: Michiel Huisman is het nieuwe gezicht van de nieuwe reclame rondom Chanel No 5, meldt vandaag dagblad de Volkskrant. De lange making off van het filmpje, met ook het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen in een hoofdrol met wie onze Michiel innig doet, is vandaag vrijgegeven. Met veel tam tam, zoals dat dan

gaat. Regisseur Baz Luhrman maakte eerder films als The Great Gatsby (2013) en Romeo & Juliet (1996). Het past in de reclamestrategie van Chanel om grote namen te vragen; vorig jaar deed regisseur Joe Wright, bekend van Atonement en Pride and Prejudice de regie van de commercial”. De muziek bij de making off is getiteld ‘You’re The One That I Want‘ van Lo-Fang van het album Blue Film. Bijgaand filmpje wordt een teaser genoemd – maar wel een lange. De uiteindelijke commercial houdt ‘l Oreal nog even achter.

Michiel Huisman kreeg internationale bekendheid door zijn rol in de populaire serie Game of Thrones. Binnenkort is hij naast Harrison Ford en Blake Lively op het witte doek te zien in The Age of Adaline, meldt De Telegraaf nog.

Zie HIER de uiteindelijke commercial.

Lees ook:Na de teaser de Chanel 5 commercial met Gisela Bündschen en Michiel Huisman
Lees ook:Brad Pitt’s eerste commercial voor … Chanel No. 5
Lees ook:Michiel Huisman volgt Brad Pitt op als reclamegezicht Chanel No. 5
Lees ook:Chanel’s lange Coco Mademoiselle-filmpje met Keira Knightley
Lees ook:Bowlen met flesjes Chance Chanel Eau Vive in spot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.