Chanel’s lange Coco Mademoiselle-filmpje met Keira Knightley

Vanavond  start op Net 5 de nieuwe Chanel-campagne voor de lijn Coco Mademoiselle, met Keira Knightley in de hoofdrol in de commercial (en een Ducati) en alle andere uitingen, meldt vaksite Adformatie. Afgetrapt wordt met een extra lange commercial van 3,5 minuut. Dat is ‘redelijk uniek’ volgens Dik Nagtegaal, woordvoerder van SBS. ‘Dit betekent dat Chanel het hele reclameblok tussen het einde van Secret Story en de start van Grey’s Anatomy om 20:30 uur vult.’ Zie hier foto’s van de shoot, destijds in Parijs. In 2004 nam Chanel ook al een lange commercial voor Chanel No. 5 op met Nicole Kidman in de hoofdrol. Die duurde 3 minuten en maakte van Kidman de best per minuut betaalde actrice. De nieuwe valt mij wat tegen, de muziek past ook niet helemaal, los van de titel

Lees ook:Chanel 5 dumpt reclamegezicht Nicole Kidman voor Audrey Tautou
Lees ook:Michiel Huisman en Gisele Bündchen initiem in Chanel No 5-reclame
Lees ook:Keira Knightley op een Ducati-motor voor spotje Chanel
Lees ook:Brad Pitt’s eerste commercial voor … Chanel No. 5
Lees ook:Fransman genegeerd om z’n Grey Goose-wodka-spotje

0 reacties op “Chanel’s lange Coco Mademoiselle-filmpje met Keira Knightley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.