Reclamegezicht gezocht voor Cortina Fietsen via Sp!ts

Weer eens wat anders: een Sp!tspromo in de gratis krant vandaag. Tekst erbij in de kleine lettertjes: ‘Deze pagina is mede mogelijk gemaakt door Cortina.’ In de opvallend vormgegeven advertentie, nee, promo, zoekt de mij onbekende fietsfabrikant ‘hèt nieuwe gezicht,’ zeg maar een reclame-uithangbord. Want ‘Fietsen is Fashion‘ benadrukt de pagina, nauw, halve pagina (KLIK erop om wat te vergroten). Dat zit zo. ”We

Corina Fietsen zoekt modellenlaten een topdesigner (de uiting verklapt: Janice) vier modeontwerpen maken die geïnspireerd zijn op onze nieuwste fietscollectie. Nu zijn we alleen nog op zoek naar modellen die onze nieuwe fietsen en de modeontwerpen willen showen… tijdens een professionele fotoshoot.” Lastig lijkt mij: het nieuwe gezicht wordt gekozen door ”een vakkundige jury en het publiek.” M/V neem ik aan. Op de Sp!tspromo zijn alvast vijf voorbeeldfoto’s te zien, op één na vrouwen. Dus de winnaar zou wel eens een vrouw kunnen zijn ;-) . Alle info hier.

[PS]

Lees ook:Fietsen en racen in superspotjes Samsung Mobile
Lees ook:Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes
Lees ook:Ontbijtkoek van rogge in reclame van Peijnenburg
Lees ook:Sylvie van der Vaart reclamegezicht kapperslijn L’Oréal
Lees ook:Garantieclaim elektrische fiets Stella Fietsen ‘misleidend’ zegt Reclame Code Commissie

Eén reactie op “Reclamegezicht gezocht voor Cortina Fietsen via Sp!ts

  1. Cor Kruitbosch

    Leuk dat het jullie ook is opgevallen in Sp!ts zeggen wij van Cortina :) .
    De gezichten die je hier ziet zijn de winnaars van de laatste editie Cortina modellewedstrijd. Dit was in samenwerking met modeontwerper Michael Barnaart van Bergen. Deze beelden worden dit fietsseizoen gebruikt.
    En nu gaan we in samenwerking met Janice op zoek naar vier nieuwe gezichten (M/V) voor het seizoen 2014. Allemaal meedoen hè!?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.