Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes

Om over na te denken, over deze ‘Bedankt!‘-advertentie van Stella Fietsen in de krant vandaag. Hele pagina weer, nu achterop de Volkskrant. ”Aa n onze klanten,” staat boven het woord bedankt (KLIK erop om te vergroten). De woorden eronder zijn niet te lezen, vanwege het wit op rood. Gaan we: ”Dankzij u en uw zeer gewaardeerde mond-tot-mond reclame, zijn wij inmiddels door onze gehele voorraad elektrische fietsen van 2015 heen.” En hoe kwam die MTM-reclame voor e-bikes eigenlijk op gang? Weten wij wel: door de enorme reclame-campagnes in de dagbladen en elders, met enorme kortingen. En leuke condities, zoals ‘gratis demo en service bij u thuis.’ Dus namens het bedrijf in Nunspeet zeggen wij bij Reclamewereld ook even: ‘Bedankt,’ maar dan voor het bewijs, voor wie dat nog niet wist, dat reclamemaken heel effectief kan zijn, als je over de tong wilt gaan. Moet je wel durven, zoals Stella. En Stella Fietsen zou Stella Fietsen ook niet zijn als ook deze advertentie vandaag niet met een aanbieding komt. Want ze hebben de fietsen van volgend jaar al in huis. Zeggen ze. ”I.v.m. totale leegverkoop van de 2015 e-bike collectie: mega introductiekortingen op de nieuwe 2016 collectie.” De actie -de kortingen worden niet genoemd, dat prikkelt ook- is slechts geldig t/m zaterdag 3 oktober a.s. En: zolang de voorraad strekt en op=op. Hoe groot die voorraad is staat er niet bij. Maar dat er voorraad beschikbaar komt voor de verkoop volgend jaar durven wij wel te beweren. Maar goed, het klinkt ook aantrekkelijk wat het bedrijf te bieden heeft, los van de prijzen (al staan wij voor geen één claim van ze in, want we schrijven alleen maar over reclame). De advertentie meldt: tot 5 jaar garantie (dat geldt kennelijk niet voor alle fietsen), 5 dagen levertijd, gratis demo en service bij u thuis, laagste prijsgarantie (zijn die Stella-fietsen dan ook elders te koop?) en ‘Nederlands kwaliteitsproduct’ (komen zelfs de goedkoopste modellen niet uit China?).

Lees ook:Anita Witzier is ‘verrast’ over Stella e-Bikes want volgt zeker geen reclame
Lees ook:Garantieclaim elektrische fiets Stella Fietsen ‘misleidend’ zegt Reclame Code Commissie
Lees ook:Gratis e-bike van de zaak in reclame Stella Fietsen
Lees ook:Kans op Sparta e-bike ‘Cadeau van vandaag’ McDonald’s meldt advertentie
Lees ook:Fietsen en racen in superspotjes Samsung Mobile

2 reacties op “Stella Fietsen zegt ‘Bedankt!’ in advertentie over reclame en verkoopsucces e-bikes

  1. Heijneman

    Zijn er ook tandems te huur of te koop?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.