Twee Ajax A1-spelers in wereldwijde voetbalcampagne Adidas

Eervol en ook leuk voor sponsor Aegon: Ajax A1-spelers Lesley de Sa en Xandro Schenk zijn vanaf nu te zien in de nieuwe wereldwijde voetbalcampagne van Adidas, ter gelegenheid van de introductie van de ‘adizero f50 powered by miCoach.’ Een ‘voetbalschoen met een brein,’ aldus het persbericht vandaag. De campagne bestaat onder meer uit een commercial van 30 seconden met Lionel Messi (het tweede filmpje) en een langere online film, de eerste, met De Sa en Schenk. Deze is opgenomen op Ajax’ jeugdcomplex De Toekomst van Ajax, in het ”Adidas miCoach Performance Centre, het sportwetenschappelijke hart van Ajax,” meldt het persbericht van Adidas. Daarin wordt de

functionaliteit van de akelig gekleurde schoen gedemonstreerd.

De nieuwe adizero f50 onderscheidt zich van andere voetbalschoenen door de holte in de zool, waar een eveneens nieuw verkrijgbare Speed Cell in geplaatst kan worden. Deze meet 2D bewegingen (360º) en zo de belangrijkste prestaties op het veld, zoals onder meer gemiddelde snelheid (elke seconde gemeten), topsnelheid (elke vijf seconden gemeten), aantal sprints, afstand, aantal stappen en stapfrequentie, aldus het persbericht, en dat geloven we dan maar. De schoen was afgelopen week voor het eerst op het veld te zien in een officiële wedstrijd, tijdens de UEFA Champions League aan de voeten van Lionel Messi, die drie keer scoorde.

Tenslotte: ”Adidas betrekt Ajax regelmatig in de ontwikkelings- en testfase van nieuwe producten, met name voor de verdere ontwikkeling van intelligente trainingssystemen, iets waar Ajax als club qua betrokkenheid in voorop loopt.”

Lees ook:Messi, Villa en Zizou in prachtig spotje F50-schoen Adidas
Lees ook:Ode aan Lionel Messi. Vertelt wat over zichzelf in Adidas-spot
Lees ook:Even reclame maken voor Adidas’ nieuwe Ajax-voetbalshirt
Lees ook:WK Voetbal: rel Adidas/Nike over doelpunten claims
Lees ook:Lionel Messi en Zinedine Zidane in prachtig voetbalspotje Adidas

0 reacties op “Twee Ajax A1-spelers in wereldwijde voetbalcampagne Adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.