Choco aanval Dirk op Albert Heijn per advertentie na AH’s feestelijke bonbon actie vanwege fusie

Hè, hè, eindelijk weer eens wat pittigs van Dirk. Die feestelijke bonbon actie van AH is ze kennelijk in ‘t verkeerde keelgat geschoten. Op de sociale media werd er ook geklaagd, omdat AH -ze zijn toch niet gék!- maar eentje per persoon weggaf om de fusie met de Belgen te vieren. Maar Dirk is ook niet gek, en grijpt die actie aan om met een choco-offensief te komen tegen AH. Op een hele advertentiepagina in De Telegraaf van vandaag (KLIK erop om te vergroten). ‘Dirk heeft een bonbon actie waar je wel blij van wordt!‘ kopte de reclame-uiting. Niks met bonbons, ja, hoogstens Bon Bon Bloc. Maar dat noemen wij van Reclamewereld geen echte bonbons. Merkartikelprijzen van de twee grootgrutters worden met elkaar vergeleken, en, surprise, surprise,Dirk is goedkoper. Hun tekst: ”Albert Heijn is gefuseerd met Delhaize, een grote Belgische supermarkt. En om dat te vieren werd aan alle klanten onder het motto ‘Dat begint lekker’ een Belgische bonbon beloofd. Lang verhaal kort: dat ging een  beetje fout en lang niet everybody was Appie. Je kunt beter naar Dirk gaan. Daar profiteer je elke dag van een bonbon actie. Namelijk door de bon van Dirk te vergelijken met de bon van Albert Heijn. En daar word je dus wel blij van. Heel blij. Daar kan geen Belgische bonbon tegenop.”

Lees ook:Belgische bonbons uitgedeeld bij Albert Heijn om Delhaize-fusie te vieren meldt advertentie
Lees ook:Supermarktmanager Harry van AH speelt voor Rembrandt
Lees ook:Dirk en Transavia haken in op vertrek supermarktmanager Harry uit de AH-reclame
Lees ook:Aanval Dirk op laagste prijs-garantie van Jumbo
Lees ook:Aanval Albert Heijn op A-merkprijzen C1000 in advertentie

Eén reactie op “Choco aanval Dirk op Albert Heijn per advertentie na AH’s feestelijke bonbon actie vanwege fusie

  1. Erik

    Ik moet zeggen ik bestel altijd via de Albert Heijn online ipv de winkels, wanneer je online bestelt krijg je ook altijd nog eens extra korting, zie bijvoorbeeld deze geheime codes https://www.spydeals.nl/ah/kortingscode

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.