Reclame voor Argon radio met ‘oorgasme garantie’

Zo leuk ziet deze retro look radio eruit, en hij kan zoveel. Hi-Fi Klubben, met speciaalzaken in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en HilverKlubben radio met oorgasmesum, biedt ‘m aan voor ‘vanaf €179.’ Uit Het Parool van zaterdag geplukt. KLIK erop om te vergroten. Op de site van merk Argon Audio is meer te zien en wordt ook melding gemaakt van afstandbediening en activatie via een app, iOS en Android. En zie ik de mooie rode versie niet vermeld staan. Vandaar wellicht die ‘vanaf’ prijs, maar wel inclusief FM, Internet, Spotify en Digital radio+ van Hi-Klubben, het voormalige Raf. Op de Argon Audio site van de radio wordt melding gemaakt van twee versies, de iets oudere iNet2 en de nieuwe iNet3+v2. Op die site zijn ook reviews te vinden. En kun je ook het nieuwe Dab+ ontvangen met die €179-versie, vraag ik me af als nerd. In de advertentie wordt evenmin iets gemeld over een mogelijke accu erin, dus deze radio werkt alleen op het lichtnet neem ik aan. Zou je er ook je smartphone mee kunnen opladen? Werkt-ie met bluetooth en/of wifi, allemaal vragen die ze in de winkel of telefonisch kunnen beantwoorden. Argon Audio blijkt overigens een soort huismerk te zijn van het van oorspronkelijke Scandinavische Klubben.

Lees ook:Radio 538 en STER onderzoeken beeldspotjes via DAB+-radio
Lees ook:iTunes Radio: elke 15 minuten reclame, elk uur videoreclame
Lees ook:Ambulancewagen veranderd in legerhumvee voor SIRE-uiting
Lees ook:Terughaalactie nieuwe Zwitsal Op ‘t Wangetje-tube gemeld in advertentie
Lees ook:Reclame omzet op de radio 3,5% gedaald in 2015

4 reacties op “Reclame voor Argon radio met ‘oorgasme garantie’

  1. Cas

    Michael, dank voor je opmerkzaamheid! Het klopt dat er DAB+ niet als zodanig genoemd wordt, dit omdat voor Nederland ergens besloten is om DAB+ te hernoemen naar “Digital Radio +”. Er loopt nu een campagne op meerdere Nederlandse radiostations hiermee. Kortom, DAB+: ja. iOS en Android app: ja.

    In de advertentie staat de URL voor onze site waarop je alle bijzonderheden kunt lezen, waarom naar ArgonAudio gaan? In de advertentie hebben we gewoonweg te weinig plaats om alle wetenswaardigheden kwijt te kunnen. kijk daarom op:
    http://www.hifiklubben.nl/Products/argon-inet2-muziek-streamer-en-radio-62530/

    Daar kun je ook zien dat een witte, rode, kersen, zwarte, of walnoot uitvoering allemaal dezelfde prijs zijn.

    Met FM, Spotify Connect, Internet radio, DAB+ (oftewel Digital Radio +) kun je echt alles wel ontvangen. Als ik zeg dat ‘ie fantastisch klinkt, geloof me niet, oordeel zelf in een van de winkels!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Cas: Hadden we al niet genoeg reclame gemaakt ervoor? ;-)
    Maar dank. Ga ‘m zeker bekijken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. cas

      Je hebt wel gelijk, eigenlijk.

      het leek me nuttig om “Digital Radio +” en “DAB+” te noemen, 2 begrippen voor hetzelfde, creëert nu al verwarring…

      Groet & dank,
      Cas.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Digital Radio+

        Even voor jullie informatie. Digital Radio+ is een samenwerking tussen de Nederlandse publieke en commerciële radiostations. Voor de naam is onder andere gekozen, omdat DAB+ veel mensen niets zegt. Het klinkt als jargon, dat weer uitleg behoeft. Vandaar Digital Radio+, met het plusje voor de goede verstaander die de achterliggende techniek – DAB+ – wel kent.

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.