Terughaalactie nieuwe Zwitsal Op ‘t Wangetje-tube gemeld in advertentie

Vandaag wordt in de dagbladen reclame gemaakt voor een ‘terughaalactie’ van Zwitsal, voor de nieuwe formule van de gele Zwitsal Op ‘t Wangetje-tube (100ml). In de advertentie die wij vanochtend uit de Volkskrant plukten, wordt gemeld dat die specifieke nieuwe variant zalf ”in enkele gevallen kan leiden tot huidirritatie, in de vorm van rode wangetjes, die na enige tijd weer wegtrekt.” Niet meer gebruiken dus. Zie de melding op de Zwitsal-site hier. KLIK op de afbeelding links waardoor de volledige tekst zichtbaar wordt, met het advies wat te doen.  Op de tube is de streepjescode 8712561632379 op de achterzijde van de verpakking zichtbaar en de woorden ‘nieuw/nouveau’ helemaal links bovenaan de voorkant. Voor vragen en opmerking moet tussen 08.00 en 17.00 uur worden gebeld met de Zwitsal Consumenten Service via het gratis nummer 0800-0223993.

Lees ook:Waarschuwingsreclame Nijntje vingerverf Bruynzeel
Lees ook:Kans op Champions League-kaart: video maken voor Adidas
Lees ook:Terugroepreclame Neutral Roll-On deo (50 ml)
Lees ook:Etos-reclame speelt met gratis CD bij merkartikelen in op TVOH
Lees ook:‘We betalen ons blauw’ – VVD wil meer blauw op straat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.