Dagblad advertentie pensioenfondsen over stand van zaken

Opvallende advertentie in de krant vandaag van de organisatie Samenstajijsterk.nl, een initiatief van de pensioenfondsen die zijn aangesloten bij de Vereniging van Bedrijfstakpensioenfondsen. Opvallend, maar niet zo duidelijk leesbaar, vind ik, door de kleurencombi witte letters/licht groene achtergrond. ”Door nu een steentje bij te dragen, zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst allemaal van een goed pensioen kunnen genieten,” meldt de advertentie, die ook uitlegt waarom veel fondsen gedwongen zijn de
uitkeringen zijn te verlagen, ondanks de optimistisch mediaverhalen van onlangs; vanwege crisis en vergrijzing. Ook het nut en belang van aangesloten zijn bij een pensioenfonds wordt benadrukt en ten slotte wijst de advertentie -KLIK erop om wat te vergroten- op de speciale site voor (veel) meer informatie (en/of naar je eigen pensioenfonds).

[PS]

Lees ook:Pensioen ingreep-advertentie: ‘Er moet nu iets gebeuren’
Lees ook:‘Big, big little car’ – eerste commercial voor de Britse Mini uit 1959
Lees ook:‘Het nederlandse pensioenfonds’ van ASR moet pensioen helpen snappen meldt advertentie
Lees ook:Campagne rond strengere straffen uitkeringsfraude
Lees ook:Wereld kan nog wat leren van WK Voetbal zegt Coca-Cola in spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.