Bij Dirk regeert de klant als inhaker op Premiersdebat RTL

Een inhaker op het boeiende ‘Premiersdebat’ gisteravond op RTL4, met een lekker neutrale kop en idem tekst. Zo kan er niets mis gaan natuurlijk. Toch weer leuk -en alert- van Dirk (en Bas en Digros), deze advertentie in de wakkere krant vandaag.  Bij de 70-jarige Dirk is de politiek duidelijk en simpel en regeert de klant. Claimen ze. Met slogan: Naar Dirk dus! Debatten zijn vaak interessant, maar wij in Nederland weten pas waar we duidelijk en simpel aan toe zijn als een coalitie is gesmeed en de regeringsverklaring aanvaard. Treurig eigenlijk.  Zie de overlees voor de volledige tekst van de inhaker.

Onder de kop Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde staat de tekst in de uiting in De Telegraaf vandaag van reclamebureau XXS, het reclamebureau -maar dit geheel terzijde- van de VVD:
”Linksom of rechtsom: Er is maar één partij die écht aan uw portemonnee denkt. En dat is Dirk! Want de politiek van Dirk is duidelijk en simpel. Superscherp inkopen en dat voordeel weer aan u doorspelen. Bij Dirk regeert de klant!”

[PS]

Lees ook:Miljoenennota: Dirk verzacht pijn met gratis Dijselbloemetje
Lees ook:De Duitse WK-inhaker van Dirk die nooit werd geplaatst
Lees ook:Dirk komt met actie in verkiezingsdag advertentie
Lees ook:Telers met reclame voor appels gesteund door Dirk
Lees ook:Rutte neemt Dirktas mee naar VS als cadeau voor Obama

0 reacties op “Bij Dirk regeert de klant als inhaker op Premiersdebat RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.